Főoldal
Termékek
ÁSZF
Jó tudni
Méretek
Profilunk
Kapcsolat
Érdekes
KOSÁR: 0 TERMÉK
Termékkategóriák
Használt aranyékszerek
Karláncok
Gyűrűk
Aranyékszerek
Bébi és gyermek ékszerek
Bokaláncok
Férfi gyűrűk
Férfi karláncok
Férfi láncok
Fülbevalók
Medálok
Női gyűrűk
Női karláncok és karkötők
Női láncok és nyakékek
Karikagyűrűk
Love Dreams
Egyéb karikagyűrűk
Gyöngyös ékszerek
Drágaköves ékszerek
Hollóházi Porcelánok
Teás készletek
Étkészletek
Mokka és cappuccinó készletek
Kompótos készletek
Szendvics készletek
Süteményes készletek
Zsolnay porcelánok
Étkezők
Teakészletek
Mokka Készletek
Sütis készletek
Ezüst ékszerek
Ezüst női láncok

ÁSZF

Böngészés a Webáruházunkban
 
Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonosság felfedése nélkül , megnézheti termékeinket, árainkat, regisztrálás nélkül.
 
Kétféle  módon vásárolhat:
·        regisztrálás nélkül, telefonon is leadhatja megrendelését. Hívja: 20/9561501 vagy nyitvatartási időben 82/316-906
·        Ha a webáruházban szeretne vásárolni, akkor regisztrálnia szükséges.
 
Webáruházunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az eligazodás és a vásárlás minél egyszerűbb legyen. A termékeket főkategóriák szerint soroltuk be. A baloldali címsoron az ékszer nevére, vagy a középen lévő fotókra kattintva tud az egyes termékek közt keresni, konkrét ékszerekről részleteket megtudni.
 
A termékeinknél megjelenő árak, minden esetben az ÁFÁ-t tartalmazzák.
 
Regisztráció, bejelentkezés
 
Első bejelentkezéskor a felhasználó létrehozására kattintva, e-mail cím megadásával tud regisztrálni.
Ha már regisztrált nálunk, akkor bejelentkezni a belépés panelen keresztül tud.
 
Vásárlás az áruházban
 
Ha a kiválasztott terméket szeretné megvásárolni, a Kosárba teszem gombra kattintva kezdeményezheti a vásárlást. Majd kereshet tovább az ékszerek közt.
A kosár tartalma mindig megjelenik miután árut rakott bele. A kosár tartalma ablakban minden kiválasztott termék és az aktuális végösszeg nyomon követhető. Ez bármikor tetszés szerint módosítható, törölhető. Ha ki akarunk venni valamit a kosárból, akkor a Kosár tartalma ablakban a bal oldalon megjelenő kis négyzetbe kattintva kijelölhetjük az eltávolítani kívánt terméket és a lap alján található kosár frissítése gombra kattintva eltávolíthatjuk a felesleges tételeket. Ha befejezte a válogatást, nyomja meg a fizetés gombot, majd a fontos adatok megadása után a rendelés áttekintése gombra kattintva ellenőrizheti, hogy minden adatot helyesen adott-e meg. Ezután a rendelés elküldése gomb megnyomásával véglegesíti a megrendelését.
 
Rendelés elfogadása
 
A rendelés leadásáról és elfogadásáról a rendszerünk egy emlékeztető e-mailben tájékoztatja Önt. Munkatársunk a megadott telefonszámon megkeresi Önt, melyben a szükséges egyeztetéseket meg tudják beszélni.

 

Szavatosság, garancia:
 • Az ékszerekre az átvételtől számított 2 év szavatosság vonatkozik.
 • A szavatosság/garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérjük az eredeti tanúsítvánnyal és/vagy garancialevéllel együtt címünkre (Smaragd Kincsesház 7400 Kaposvár Fő u. 12.) visszajuttatni.
 • A szavatosságot/garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul, az eredeti tanúsítvánnyal és/vagy garancialevéllel együtt küldi vissza.
 • A szavatossági/garanciális igény nem érvényesíthető:
  1. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre
  2. A méretváltoztatásokra
  3. Az termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl, fémallergia)
  4. A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószerek, stb.) által okozott károsodásokra, elszíneződésekre
  5. A használatból eredő kopásra illetve korrodálásra
 • A javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk, és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. A javított terméket a Megrendelő által kért címre díjmentesen mihamarabb eljuttatjuk. Ezen javítások Megrendelő részére természetesen díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a szavatossági/garanciális igény nem érvényesíthető (lásd feljebb), az esetleges javítási illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése előtt a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését, a terméket visszajuttatjuk a Megrendelőhöz.
 • A szavatossági/garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.


A vásárlástól való elállás, pénz visszafizetési garancia:
 • A 17/1999 (II. 5.) Korm. rendelet rendelkezései alapján a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül lehetőség van a vásárlástól elállni. Azaz ha a termék esetleg valami miatt nem megfelelő, és Ön hiánytalanul és sérülésmentesen címünkre (Smaragd Kincsesház 7400 Kaposvár Fő u. 21.) visszaküldi, visszafizetjük a megrendelt termékek teljes vételárát.
 • Figyelem! A 17/1999 (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontjaának értelmében méretre elkészített karikagyűrű(k) esetén a Megrendelőt a vásarlástól való elállás joga nem illeti meg!

 
Adatvédelem:
 • A Morál Kft. kijelenti, hogy a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az1992.évi LXIII törvény) rendelkezéseinek megfelelően minden személyes adatot véd és titkosan kezel. A megrendelőlapon megadott személyes adatokat harmadik fél részére soha, semmilyen körülmények között nem adja ki. 

 

Szállítási információk:

Utánvét esetén a megrendelést követően, előre utalás esetén az összeg beérkezését követően az árut 3 munkanapon belül postázzuk.

 
ELÉRHETŐSÉG:
 
Smaragd Kincsesház
7400 Kaposvár, Fő u. 12.
Tel.: 06-82/316-906
Email:kisstibor8750@freemail.hu
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 9-17 óráig
Szombaton: 9-12 óráig