Főoldal
Termékek
ÁSzF
GYIK
Méretek
Profilunk
Kapcsolat
Érdekes
KOSÁR: 0 TERMÉK
Termékkategóriák
Használt aranyékszerek
Karláncok
Gyűrűk
Aranyékszerek
Bébi és gyermek ékszerek
Bokaláncok
Férfi gyűrűk
Férfi karláncok
Férfi láncok
Fülbevalók
Medálok
Női gyűrűk
Női karláncok és karkötők
Női láncok és nyakékek
Karikagyűrűk
Love Dreams
Egyéb karikagyűrűk
Gyöngyös ékszerek
Drágaköves ékszerek
Ezüst ékszerek
Ezüst női láncok
Zsolnay porcelánok
Étkezők
Teakészletek
Mokka Készletek
Sütis készletek
Zsolnay váza
Zsolnay bonbonier
Eozin
Hollóházi porcelánok
Teás készletek
Étkészletek
Mokka és cappuccinó készletek
Kompótos készletek
Szendvics készletek
Süteményes készletek
Salátás készlet
Csemegés készlet
Hollóháza váza
Bonbonier
Falióra
Kristály pohár
Kristály pezsgős pohár
Kristály boros pohár
Kristály vizes pohár
Kristály likőrös pohár
Kristály konyakos pohár
Kristály whiskys pohár
Kristály pálinkás pohár
Kristály fagyis kehely
Kristály sörös pohár

Profilunk

Aranyékszerek

Cégünk, 1996 óta foglalkozik aranyékszer kereskedelemmel! Célunk, hogy minden igényt kielégítően biztosítsunk minőségi ékszereket, az arany gyűrűn át, az arany fülbevalókig.

Nagyon fontos szempont számunkra, hogy a hozzánk látogató kedves vásárlók, igényeiknek megfelelően megtalálhassák a megfelelő aranyékszert, legyen szó sportos, vagy éppen elegáns jellegűről. Mint az köztudott, az aranyékszerek már a történelem kezdete óta ismertek. Már sok-sok évvel ezelőtt is előszeretettel viseltek ékszereket az emberek, ami természetesen, többnyire aranyból készült.

Az évek múlásával a divat, a trendek folyamatos változásával az ékszerkészítés is változott. Ugyanakkor az arany felhasználás egy cseppet sem lankadt, inkább a stílus, a design az, ami idővel alkalmazkodik napjaink követelményeihez. Találkozhat nálunk is trendi darabokkal, egyedi, és stílusos kiegészítőkkel, aranyékszerrel.

Ha ellátogat üzletünkbe, biztos vagyok abban, hogy nálunk Ön is megtalálja majd a számításait! Szolgáltatásaink igen széles repertoárt sorakoztatnak fel. A javítás, a használt, kopott, vagy akár megunt ékszerek újra való cseréje, tört arany felvásárlás, mind mind szerepel szolgáltatásaink körében!

Bízom abban, hogy kis üzletünk nyújtotta lehetőségei, az Ön igényeit is kielégítik, és visszatérő kedves vásárlónk között köszönthetjük majd! Aranyékszer vásárlásra, válassza Ön is üzletünket, és a mi segítségünkkel, garantáltan találunk majd megoldást minden felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban!