Főoldal
Termékek
ÁSzF
GYIK
Méretek
Profilunk
Kapcsolat
Érdekes
KOSÁR: 0 TERMÉK
Termékkategóriák
Használt aranyékszerek
Karláncok
Gyűrűk
Aranyékszerek
Bébi és gyermek ékszerek
Bokaláncok
Férfi gyűrűk
Férfi karláncok
Férfi láncok
Fülbevalók
Medálok
Női gyűrűk
Női karláncok és karkötők
Női láncok és nyakékek
Karikagyűrűk
Love Dreams
Egyéb karikagyűrűk
Gyöngyös ékszerek
Drágaköves ékszerek
Ezüst ékszerek
Ezüst női láncok
Zsolnay porcelánok
Étkezők
Teakészletek
Mokka Készletek
Sütis készletek
Zsolnay váza
Zsolnay bonbonier
Eozin
Hollóházi porcelánok
Teás készletek
Étkészletek
Mokka és cappuccinó készletek
Kompótos készletek
Szendvics készletek
Süteményes készletek
Salátás készlet
Csemegés készlet
Hollóháza váza
Bonbonier
Falióra
Kristály pohár
Kristály pezsgős pohár
Kristály boros pohár
Kristály vizes pohár
Kristály likőrös pohár
Kristály konyakos pohár
Kristály whiskys pohár
Kristály pálinkás pohár
Kristály fagyis kehely
Kristály sörös pohár
Termékkategóriák

Használt aranyékszerek

Karláncok
Gyűrűk
Aranyékszerek
Bébi és gyermek ékszerek
Bokaláncok
Férfi gyűrűk
Férfi karláncok
Férfi láncok
Fülbevalók
Medálok
Női gyűrűk
Női karláncok és karkötők
Női láncok és nyakékek
Karikagyűrűk
Love Dreams
Egyéb karikagyűrűk
Gyöngyös ékszerek
Drágaköves ékszerek
Ezüst ékszerek
Ezüst női láncok
Zsolnay porcelánok
Étkezők
Teakészletek
Mokka Készletek
Sütis készletek
Zsolnay váza
Zsolnay bonbonier
Eozin
Hollóházi porcelánok
Teás készletek
Étkészletek
Mokka és cappuccinó készletek
Kompótos készletek
Szendvics készletek
Süteményes készletek
Salátás készlet
Csemegés készlet
Hollóháza váza
Bonbonier
Falióra
Kristály pohár
Kristály pezsgős pohár
Kristály boros pohár
Kristály vizes pohár
Kristály likőrös pohár
Kristály konyakos pohár
Kristály whiskys pohár
Kristály pálinkás pohár
Kristály fagyis kehely
Kristály sörös pohár
Ajánlataink
Ékszerek esküvőre
Esküvői ajándék ötletek

banner 1


banner

Arany fülbevaló

Ár:
Ft
Ft

Fülbevalók


Mitől nevezhetjük különlegesnek az aranyból készült fülbevalókat? A nők többsége imádja a csillogást, a luxust, ezért nem véletlen, hogy az arany ékszerekre nagy a kereslet, hiszen sajátos eleganciát tükröznek, viselésükkel méltán érezhetik magukat rendkívülinek. Vitathatatlan, hogy a jól megválasztott ékszer kiemeli a szépséget és különlegessé teszi viselőjét is!

Azonban azt se felejtsük el, hogy igaz vannak, akik az aranyra esküsznek és sosem viselnének eltérő ékszereket (akármilyen okból, például allergia miatt), addig másokat inkább az ezüst ékszer felé húz a szíve. Szerencsére nincs szükség kompromisszumra, hiszen ha valaki szeretné meglepni sajátmagát, a kedvesét valami igazán páratlan arany ékszerrel, de mégsem a hagyományos sárga színt választaná, akkor azt javasoljuk, hogy ő a fehérarany kínálatban keresgéljen, ahol ugyancsak mesés, kivételes szépségű darabokból választhat, meghagyva azt a fajta exkluzivitást, amelyet csak és kizárólag az aranyékszer tud nyújtani! Üzletünk választékában mindkét típus megtalálható.

 

Milyen típusok léteznek az arany fülbevalók kategóriában?

Többféle szempont szerint lehet megkülönböztetni az arany fülbevalókat, hiszen eltérő lehet az anyag, amiből készülnek, de a stílus és forma terén is lehetnek különbségek, amiket elsőre apróságnak gondulunk, viszont annál nagyobb jelentőséggel bírhatnak a viselője számára. Azt se felejtsük el, hogy a viselés, jobban mondva a becsatolás módja szintúgy kontrasztokat mutat, mivelhogy eltérő kapocs megoldásról beszélhetünk, ami jó dolog, mert így egyúttal a kényelem szempontjából is egyszerűbben találhatjuk meg a saját igényeinknek ideális változatot.

Nézzük meg először, hogy miféle típusok léteznek és hogy üzletünkben, illetve webáruházunk felületén milyen megoldások közül választhatnak azok, akik minőségi aranyékszert keresnek!

Anyaga szerint lehet:

  • sárga arany
  • fehérarany

Ezenkívül nyilván a karátok száma is különbözhet, ezzel együtt az ékszerek ára is. Attól függően, hogy hány karátos aranyékszerre vágyunk (9K, 14K, 24K, stb.), úgy változik bennük az arany finomsága. Minél magasabb a karátszám, annál értékesebb a darab, hiszen annál finomabb ékszerről beszélhetünk.

Stílus és forma szerint lehet:

  • apró pötty vagy valamilyen forma, pl. szív
  • arany karika, kicsi és nagy
  • harang alakú, rajta forma
  • lógós

Becsatolás típusa szerint:

  • bedugós
  • francia kapcsos
  • átfűzős
  • akasztós

 

Rengeteg termékből lehetséges a választás, ugyanakkor sok esetben a bőség zavara okán sem egyszerű dolog ez, azonban semmiképpen sem lehetetlen. Viszont, hogyha kicsit mélyebbre ásunk és alaposabban átgondoljuk, hogy mire is lenne szükségünk, attól bizony sokkal egyszerűbb lehet a választás. A bedugós fülbevalókat leginkább a munkába, a hét mondhatni átlagos napjain viseljük, amikor nincs szükség különösebb cicomára, hanem fő az sikkes, de egyszerű megjelenés. Ezeken a napokon sem szükségszerű lemondani az eleganciáról, a cirkónia köves vagy gyöngyös fülbevalókkal sosem lehet melléfogni! Ilyenkor az apróbb, mégis a figyelmet vonzó, szolid, de mégis különleges darabokat tanácsos választani, amik könnyedek, kényelmesek és egyszerre vonzzák a tekintetet! Ugyanez vonatkozik az apróbb karika fülbevaló változatokra is, amik mutatósak, mégis szolidan csillognak. Ezeket szintúgy kényelmesen viselhetjük, mert nem akadályoznak a szabad mozgásban, ellenben egy nagyobb karikával vagy hosszú, lógós fülbevalóval, amiket leginkább kivételes alkalmakkor szokás viselni. Feltűnő ékszert inkább összejöveteleken, fontos alkalmakkor, kiváltképp dekoratív megjelenést igénylő eseményeken, alkalmakon viselnek a nők, igaz vannak olyanok, akik a hétköznapokban is efféle ékszert választanak. Ilyenkor nem számít semmi más, csakhogy kitűnjenek a tömegből és lehetőleg az összes tekintet megragadjon rajtuk. Érthető, ha egyszer kiöltözik az ember, azt azért teszi, hogy ne csupán saját kedvére tegyen, hogy szebbnek és különlegesebbnek érezhesse magát, hanem amiatt is, hogy másokban is erősítse ezt az érzést. A sárga- és fehéraranyból lévő termékek mindkét esetben helyt tudnak állni fantasztikus csillogásukkal, az arany minden előnyével!

Azt gondolhatnánk, a stílusban csupán az öltözködésünk meghatározó: a ruha, melyet viselünk, a cipő a lábunkon, a kabátunk, stb., ámde az apróbb részletek is nagy jelentőséggel bírnak. Ilyen részlet mondjuk az öv, a sál vagy éppen az ékszereink, amelyeket mindig az aktuális öltözékünkhöz igazodva választunk ki, ezzel teremtve meg a teljes harmóniát. Az apróságok, mint a fülbevalónk, - mely sok esetben ki sem látszik a hajunk mögül, csupán néha bukkan elő -, sokat elárulnak rólunk, viselőjéről. Mesél arról, hogy milyen típusú emberek vagyunk, milyen ízléssel és igényekkel rendelkezünk, valamint azt is megsúghatja, milyen napunk van aznap.

 

Arany fülbevalók – Melyiket válasszam?

Beszéltünk arról, hogy különféle változatokban állnak rendelkezésre az arany fülbevalók. Ez azért is jó dolog, mert a kínálat már olyannyira igazodik az eltérő igényekhez, hogy bárki megtalálhatja benne a számára tökéletes ékszert!

A legkeresettebbek ugyan még mindig a sárga aranyból készült fülbevalók, de egyre többen csábulnak el a fehér arany felé, miután kicsit jobban megismerkednek vele és tulajdonságaival. Ez szintén magas minőségű anyag, melyet az ékszereken található fémjel is mutat. Egy percig se gondoljuk azt tehát, hogy kevésbé színvonalas, hogy nem képvisel olyan minőséget, mint sárga változata, mert ez ebben a formában nem igaz!

Ha arra kerül a sor, hogy választani kell, mindig az legyen az elsődleges szempont ilyenkor, hogy hol – mely alkalmakkor szeretnénk viselni. Hogyha olyan fülbevalót keresünk, amelyet mindössze a fontosabb alkalmakkor, ünnepeken, színházba, kivételes vacsorákhoz veszünk majd fel, olyankor nyugodtan lehetünk kicsit merészebbek és elengedhetjük magunkat, s választhatunk különlegesebb darabot, valami olyat, ami módfelett figyelemfelkeltő és egyedülálló szépségű. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha nem magunknak, hanem valaki másnak vásárolunk és az alkalom okán felettébb mutatós, illetőleg éppen egyedi megoldásokat keresünk.

Amennyiben viszont a hétköznapi viseletet szeretnénk vásárolni, javasolt inkább valami egyszerűbb, viselhetőbb és egyben kényelmesebb változatra voksolni, aminek a berakása a reggeli készülődés közben sem jelent gondot vagyis igényel több időt, napközben komfortos viseletet nyújt, miközben öltözékünk legkülönlegesebb dísze. Így sem indokolt lemondani az eleganciáról, mivel gyönyörű apróbb, bedugós ékszereink vannak a kínálatban, amik alkalmasak hétköznapi viseletre. "A kevesebb néha több" - tartja a mondás. Akad benne igazság, miként bármennyire is feltűnő ékszert viselünk, mely a mérete, netán díszítettsége által tűnik ki a tömegből, egy könnyedebb, szimplább darabbal is elérhető ugyanez a hatás. A köves arany fülbevalóval sosem lehetséges hibázni, bármilyen alkalomnak működőképes viseletet nyújthat a maga természetesen elegáns, finom megjelenésével.

Esküvői ékszer, fülbevalók esküvőre: Ahogyan arany karikagyűrű felhozatalban, olymódon az esküvőn viselhető, kivételes szépségű fülbevalókban sincs hiány üzletünk kínálatában és webáruházunkban. Mivel egyedülálló alkalomról van szó, rendhagyó ékszerre van szükség. Igyekszünk az összes eshetőségre felkészülni és olyan lehetőségeket kínálni a leendő arák számára, amelyektől különlegesnek és kivételesnek érezhetik magukat ők is! Ennél az alkalomnál valami igazán pompázatos ékszerre van szükség, ugyanakkor egyre gyakoribb, hogy a menayasszony valami egyszerűbb, letisztultabb darabra vágyik, ezáltal ellensúlyozva például a sok csipkét a ruhán, a feltűnő konytot, frizurát, illetőleg egyszerűen csupán arra vágyik, hogy valami kevésbé kirívó, letisztult darabot viseljen ékszerként. Számukra a bedugós fülbevalókat ajánljuk figyelembe, illetve számításba jöhet még a gyönggyel, kővel díszített változat is.

Az ár mindig meghatározó a választásban. Az olcsó aranyékszereken kívül vannak roppant kivételes darabok is, melyek már magasabb árkategóriát képviselnek, az átlagos összeghatár felett. Ha ár szerint történik a rendezés, aszerint könnyebb az elképzeléseknek megfelelően keresgélni a kínálatban.

A különböző kategóriák lehetőséget nyújtanak arra, hogy mindenféle alkalomhoz, eltérő méretben és stílusban válogathassunk a számos ékszer közt. Kínálatunkban vannak exkluzív különlegességek és szolid ékszerek egyaránt, de ha mégsem találta volna meg számításait ezekkel, akként igyekszünk egyed igényeinek is eleget tenni! Ehhez természetesen személyes konzultáció szükséges, melyet helyben, üzleteinkben biztosítunk.

Az arany örök érték, örökre szól, avagy bármelyikre is esik végül a választás, garantáltan kivételes ékszer tulajdonosai lehetünk!

 

Fülbevaló ajándékba!

Ha az arany fülbevalót ajándékozni szeretnénk, olyankor ne a saját elképzeléseinket részesítsük előnyben, hanem a hangsúly legyen azon, aki viselni fogja. Az ő ízlése, stílusa és egyúttal az igényei legyenek meghatározóak abban, hogy végül melyik ékszerre esik a választás. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, érdemes lenne kicsit belesni az illető ékszeres dobozába, ami biztosan tükrözni fogja az ő stílusát. Ennek megfelelően már könnyebben tudunk majd választani, hiszen rájöhetünk abból, amit láttunk, hogy miféle típusú ékszereket hord, melyikek viselése nyújt számára komfortot és mi az, mit szeret.

Ballagásra ajándékozna arany fülbevalókat? Kínálatunk gondoskodik róla, hogy nemcsak a felnőttek, hanem a gyermekek számára méretben és stílusában testhezálló ékszert választhasson, ennek megfelelően ballagási- és baba, bébi ékszerek egyaránt fellelhetőek a választékban.

Ha pedig netán úgy gondolja, hogy az ezüst fülbevaló, illetőleg másfajta ékszer jobban megfelelne a gyermeknek, mondjuk valamiféle szép nyaklánc, ezüst medál, efféle megoldásokat is találhat választékunkban. Nyakláncok, bokalánc, karkötő, gyűrű és arany és ezüst medál vásárlása garancia mellett!

arany fülbevaló

Ezek után is nehéz a választás? Amennyiben az iménti tanácsok ellenére sem sikerült választani, azt javasoljuk, hogy látogasson el Zafír vagy Smaragd Kincsesház üzletünkbe személyesen, ahol segítséget tudunk nyújtani a tökéletes arany fülbevalónak a kiválasztásához!

Sikerült választani, viszont nem jó a méret? Ne csüggedjen, ha esetleg mégis megrendelt egy pár fülbevalót és nem felelt meg a megajándékozni kívánt személynek, lehetőség van arra is, hogy a megvásárolt áru helyett újat válasszon. 24 hónapos garanciát vállalunk termékeinkre, az előírásoknak megfelelő kereteken belül. Tudjon meg rólunk többet webáruházunk kezdőlap felületén, illetve a kapcsolat menüpont alatt: rendelés menete, vásárlási feltételek, fizetési lehetőségek, szállítás és részletek, egyéb információk. Minden, a webáruházban elérhető termékünk rövid időn belül rendelkezésre áll a megrendeléstől számítva.

 

Árukészletünk folyamatosan bővül elismert beszállítók termékeivel, melynek köszönhetően mindig a kornak és az aktuális stílusnak kedvező arany ékszerekből válogathatnak vásárlóink. Ezen túl megtalálhatóak választékunkban az örök klasszikusok is, amelyek sosem mennek ki a divatból és amikkel mellényúlni senki sem fog, ha ékszer vásárlást tervez. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szép ékszereket keres, arany fülbevalókat venne ajándékba, valamint szeretné beszámíttatni már meglévő fülbevalóit az új ékszeréhez!

 

A történelem kezdetei óta ismerjük a jellegzetesen sárga nemesfémet, amelyből köszönhetően annak, hogy nem korrodálódik, jó régóta készítenek ékszereket. S bár az emberi kultúrában az ékszerek alapanyaga, fizetőeszköz gyanánt is szolgált, emiatt jogosan játszik fontos szerepet a világkereskedelemben. Emiatt mondhatjuk el róla azt, hogy örök értéket képvisel, nem beszélve újrahasznosíthatóságáról. Ha meguntuk az aranyékszerünket, egyszerűen elvisszük egy ékszerüzletbe, ahol beolvasztják és újat készítenek belőle, akár egyedi igényeknek megfelelően.