Főoldal
Termékek
ÁSzF
GYIK
Méretek
Profilunk
Kapcsolat
Érdekes
KOSÁR: 0 TERMÉK
Termékkategóriák
Használt aranyékszerek
Karláncok
Gyűrűk
Aranyékszerek
Bébi és gyermek ékszerek
Bokaláncok
Férfi gyűrűk
Férfi karláncok
Férfi láncok
Fülbevalók
Medálok
Női gyűrűk
Női karláncok és karkötők
Női láncok és nyakékek
Karikagyűrűk
Love Dreams
Egyéb karikagyűrűk
Gyöngyös ékszerek
Drágaköves ékszerek
Ezüst ékszerek
Ezüst női láncok
Zsolnay porcelánok
Étkezők
Teakészletek
Mokka Készletek
Sütis készletek
Zsolnay váza
Zsolnay bonbonier
Eozin
Hollóházi porcelánok
Teás készletek
Étkészletek
Mokka és cappuccinó készletek
Kompótos készletek
Szendvics készletek
Süteményes készletek
Salátás készlet
Csemegés készlet
Hollóháza váza
Bonbonier
Falióra
Kristály pohár
Kristály pezsgős pohár
Kristály boros pohár
Kristály vizes pohár
Kristály likőrös pohár
Kristály konyakos pohár
Kristály whiskys pohár
Kristály pálinkás pohár
Kristály fagyis kehely
Kristály sörös pohár
Termékkategóriák

Használt aranyékszerek

Karláncok
Gyűrűk
Aranyékszerek
Bébi és gyermek ékszerek
Bokaláncok
Férfi gyűrűk
Férfi karláncok
Férfi láncok
Fülbevalók
Medálok
Női gyűrűk
Női karláncok és karkötők
Női láncok és nyakékek
Karikagyűrűk
Love Dreams
Egyéb karikagyűrűk
Gyöngyös ékszerek
Drágaköves ékszerek
Ezüst ékszerek
Ezüst női láncok
Zsolnay porcelánok
Étkezők
Teakészletek
Mokka Készletek
Sütis készletek
Zsolnay váza
Zsolnay bonbonier
Eozin
Hollóházi porcelánok
Teás készletek
Étkészletek
Mokka és cappuccinó készletek
Kompótos készletek
Szendvics készletek
Süteményes készletek
Salátás készlet
Csemegés készlet
Hollóháza váza
Bonbonier
Falióra
Kristály pohár
Kristály pezsgős pohár
Kristály boros pohár
Kristály vizes pohár
Kristály likőrös pohár
Kristály konyakos pohár
Kristály whiskys pohár
Kristály pálinkás pohár
Kristály fagyis kehely
Kristály sörös pohár
Ajánlataink
Ékszerek esküvőre
Esküvői ajándék ötletek

banner 1


banner

Arany nyakláncok

Ár:
Ft
Ft

Női láncok és nyakékek


A nők számára a kiegészítők, ékszerek fontos részletet képeznek a mindennapi öltözetben. Pláne akkor van fontos szerepük, ha egy adott alkalomra öltöznek fel, olyankor a ruhához, sminkhez illő ékszereiket veszik elő, hogy még szebbé, még látványosabbá tegyék az összképet.

A Kincsesház webáruház minden igényt figyelembe véve, többféle sárga arany és fehérarany ékszer megoldásokkal igyekszik eleget tenni a hétköznapi és különleges igényeknek. Kínálatunkban meg lehet találni a klasszikus, valamint a díszesebb, köves, nem mindennapi nyakláncokat egyaránt! Mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb álló ékszereket, ki-ki a maga személyes kedvencét az arany nyakláncok között.

 

Az arany nyakláncok különlegessége:

Érdekes, hogy a női test azon pontjain viselünk ékszert, ami egyúttal lényeges pont, ami fontos szerepet tölt be abból a szempontból, hogy még tetszetősebbé tegyék magukat. Ilyen a fül, melybe fülbevaló kerül, a csukló, melyet karkötő díszít vagy azok a bizonyos ujjak, amelyeken megjelennek az arany eljegyzési gyűrűk. De nem feledkezhetünk meg a nyakról sem a dekoltázs felett, amit egy szép arany nyaklánc medállal igazán ki tud hangsúlyozni.

Erre szeretnénk mi most egy kicsit több hangsúlyt fektetni és a kategóriák kiemelni: nyakláncok arany medállal vagy anélkül.

 

Milyen alkalomra melyik nyakláncot vegyem fel?

Az egyszerűbb, letisztultabb nyakláncokat azoknak javasoljuk, akik az egyszerűség hívei. Számukra szintén lényeges szerepet tölt be az ékszer, ugyanakkor valószínűleg nem szeretnék oly mértékben magukra terelni a pillantásokat, mint azok, akik kirívó, nagymértékben díszített darabokat viselnek hétköznap is. Egy szép kereszt vagy szív medál ar arany nyakláncok társasábában ezen feltételek mentén jól megférnek, azoknak is ajánljuk, akik nem kedvelik a túlzott díszítettséget.

 

Fehér vagy sárga arany nyakláncok?

Régóta vita van arról, hogy melyik színű arany a legszebb, legnívósabb, de talán abban dűlőre juthatunk, hogy mindezt az éppen aktuális trendek határozzák meg. Minden változatnak megvan a maga szépsége, így akár a fehér arany, akár a sárga 14K arany tetszik jobban a közönségnek, ezek ötvözete is megtalálható már a kínálatban.

 

Egy kicsit kalandozzunk el most a fehérarany nyakláncok felé, amelyek méltán olyan népszerűek napjainkban. Felkapottá váltak az utóbbi időben, hiszen sokan vannak úgy a sárga arannyal, hogy nem érezik magukénak, úgy gondolják nem áll jól nekik. Számukra egy tökéletes kompromisszum lehet ebből a változatból akár arany nyakláncok, akár arany karika fülbevalók vagy karikagyűrű keresésére adták a fejüket. Kínálatunkban ezeket a lehetőségeket is megtalálhatja, ha szép, ízléses arany ékszereket keres!

Arról is érdemes szót ejteni, hogy sokan tartózkodnak a sárga aranytól, de ragaszkodnak a nemes anyaghoz. Esetükben az ezüst allergén hatásai miatt sem kell lemondaniuk az ezüstös csillogásról, mert a fehéraranyat pontosan emiatt választják sokan! Ebben a kategóriában is vannak arany nyakláncok. Csodálatos felhozatalból válogathat a Kincsesház választékában, amely megannyi lehetőséget tartogat a női, férfi és gyermek ékszerek terén!

 

        arany nyakláncok

 

A 24 és 14 karátos arany nyaklánc ára biztosan nem hasonlítható össze még egy terjengős bőség kosárral sem, bármennyi finomságot pakolunk is bele. Míg utóbbi néhány napig-hétig kitart, addig például egy fehér arany nyaklánc örök életre szól, sőt tovább örökíthetjük gyermekeink felé. Általában, ha valakinek ilyen jellegű, efféle színvonalas ékszert ajándékozunk, annak nem csak oka van, de célunk is vele egyben, hogy egy életre szóljon. Ezt nem is lehet kétségbe vonni, így hát ha valaki olcsó ékszereket keres, az inkább a bizsuk között válogasson, mert bár kedvező árak mellett, árban széles skálán sorakoznak fel termékeink, fémjelzett, minőségi ékszereket értékesítünk, amelyek minden tekintetben értékesek.

A személyes megjelenést emelik magasabb szintre, luxus érzést nyújtva viselésükkel. Az arany soha nem fog kimenni a divatból, sőt talán az egyetlen dolog, ami képes értékét megőrizni, de legalábbis a legjobban szinten tartani. Az viszont nem luxus, hogy igényes kidolgozású, szépséges nyakéket viseljünk. Lehet vékonyabb, kevésbé feltűnő darab, ami a mindennapokban könnyű viseletet tesz lehetővé. Azonban lehet a tökéletes nyaklánc olyan is, ami minden alkalommal magára vonzza az emberek tekintetét, amit megdicsérnek, ami növeli, kiemeli viselője szépségét.

 

Mi alapján válasszunk nyakláncot?

 

Egyáltalán, sokféle oka lehet annak, ha valaki ékszert vásárol. De annak, ha kifejezetten aranyékszert keresünk, biztosan megvan a maga oka. Ezek között szerepelhet az, hogy szimplán „csak úgy” meg szeretnénk lepni valakit kedvességből, ám az a valaki bizonyára fontos számunkra, ha különösebb alkalom nélkül is úgy gondolunk rá, hogy aranyból készült ékszerrel akarjuk meglepni.

A férfiak titkos fegyvere, amivel a legtöbb nőt le lehet venni a lábáról, tehát érdemes foglalkozni a témával. Jelezni szeretné, hogy mennyire fontos önnek a nő, akinek ékszert vásárol, akire úgy gondol, hogy igazán megérdemli ezt a gesztust? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen kínálatunkban elérhetőek – a hölgy ízlésétől függően- letisztult, egyszerűbb, kevésbé díszített arany nyakékek, illetve díszesebb, gyönggyel, kövekkel díszített darabok is, amelyek között néhány igazán kivételes nyakék is helyet kapott!

Az is leveheti a lábáról a szeretett nőt, ha egy medált kap ajándékba, amit már meglévő nyakláncára függeszthet. Ez akkor ötletes és jó megoldás, ha valamilyen üzenete van a medálnak. Egy szív például, ami kiváló évfordulós ajándék, ha pedig nincs otthon hozzá megfelelő nyaklánc, akkor választékunkban azt is megtalálja az érdeklődő.

Az arany nyakláncok egyaránt népszerű ballagási ajándékok, ami egy olyan alkalom, mely megismételhetetlen. Ebből kifolyólag személyre szóló, örök emlék marad az illetőnek. Választhatunk a sárga- és fehérarany nyakláncok kínálatából egy olyan darabot, ami az érettséget tükrözi, a felnőtté válást szimbolizálja. Az arany örök érték, akár mindennap viseli tulajdonosa a belőle készült ékszert, akár csak alkalmanként.

Ha pedig fontos alkalmakról, dátumokról van szó, ami minden esetben egyedi, személyes és nem másítható meg, oda biztosan telitalálat egy ízléses, szép lánc, amely érezteti a viselőjével, hogy ő is különleges! Ajánljuk évfordulóra, szerelmesek napjára és még sok más olyan alkalomra, ami mindkét fél számára fontossággal bír.

Egyesek horoszkóp alapján választanak maguknak ékszereket, amivel napjainkban is fontos szerepet kapnak az ékkövek. Kinek melyik áll jobban, melyik tetszik jobban vagy éppen mi az, amit a horoszkópja szerint érdemes viselnie – úgy válogathatnak a köves ékszerek kínálatában. Emellett ajándéknak is sokan adnak horoszkópos nyakláncot, hiszen személyre szólóan kedveskedhetnek - születésnapra kiváló ötlet!

Egy pár életében rengeteg a közös emlék, egy idő után szűkül annak a köre, hogy mivel tudjuk a másikat meglepni. A zokni, parfüm és egyéb holmik is a törődés jelei, azonban ha valami kevésbé sablonos, mindig nyerő és egyszerre ellenállhatatlan megoldást keresünk, akkor az arany nyakláncokkal a lehető legjobb lehetőséget ragadhatjuk meg!

 

További ékszerekre kíváncsi, minőségi kínálatból? A legjobb helyen jár, ugyanis a választékunk folyamatosan bővül, mindig igyekszünk lépést tartani az igényekkel, ugyanakkor megőrizni a klasszikus darabokat a maguk sajátosságaival. Felhozatalunkban mindenki megtalálhatja  atökéletes arany ékszert, akár magának, akár másnak szeretne vásárolni!

Rendezés alapján arany nyaklánc, gyűrű és fülbevaló, továbbá karkötő és medál, melyeket mind megtalál online kínálatunkban kedvező szállítási feltételekkel, garancia mellett vagy ellátogathat üzleteinkbe és felmérheti személyesen is a kínálatot!

 

Tudjon meg többet rólunk weboldalunk kezdőlap felületén, ahol egyúttal a kapcsolat menüpontban megláthatja hol érhetők el üzleteink. Amennyiben kérdései lennének a szállítás kapcsán, úgy a GYIK információk remélhetőleg választ tudnak adni mindre! Ha mégsem így van, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!